Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere nazaran bileğmedarımaişetebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Lokal itfaiye aracı yetkilileri ve bina denetçmüterakki, yangın merdiveni tasavvurını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Düşünceın tüm regülatör gereklilikleri alınladığından ve güvenli bir tahliye rotası esenlamada canlı olduğundan emin olurlar.

Binanın yürekinden zirya hak inen betonarme merdivenler haricinde, bina haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok sık katlaşılan yangın merdivenleridir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak talep edilen kuruluşda yapım yazar, montaj ve onarma süreçlerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de zeval alıyoruz.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan güvenli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalı, kolay ve dışarıya yakın açılmalıdır.

Yangın kapıları bilhassa yangın sırasında pekâlâ kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, yakın yahut yaylı menteşe ile gerekli yama mekanizması oluşturulur. Yangın bapsında olması gereken bir sair öge ise güvenlik yerine ihtiyaç mahsus şişen contalardır.

şayet bir yangın kapısı midein eder fasılaştırması konstrüksiyonlıyor ise bu durumda en düzgün seçenek ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile onaylamak ve buna gereğince en düz yükselmekı kaplamak olacaktır.

Birhayli firma ve şirkete bu alanda görev veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve can emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

Dairesel tasar çizim, kadem izini en aza indirirken mümbit amudi harekete müsaade verir ve bu da onu hem mesken hem bile ticari binalar ciğerin pratik bir kanunlar haline getirir.

Fakat temelde “Binaların Yangın Merdiveni Kapısı Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini yarar görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli serlı kriterler göz önüne tuzakınarak karar verilmektedir. Özellikle hak bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun allıkınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın merdiveni kapısı, esrarı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı lokum özelliği sayesinde alevlerin kontrol altına alınmasında payanda olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın kapıları; son perese emniyetli ortamlarda test edilip onaylandıktan sonra hayat alanlarında namına belde bulur. Sahici bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda test edildikten sonra nitelikli bulunduğu takdirde sertifikalandırılır. Sınav esnasında kapının göstermiş olduğu performansa denetlemelarak testi yapan yerleşmişş tarafından bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Projeye en müsait Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı akıllıca kolayca oluşturulan ve kalaba grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Panik bar sayesinde karınerden autarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı sadık iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok zahmetsiz ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış mimarilabilir.

Report this wiki page